Saavutettavuus


Museovirasto pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua http://www.muinaispolut.fi ja on laadittu 18.9.2020. Verkkosivusto on julkaistu ennen 23.9.2018.


Vaatimustenmukaisuustilanne


Olemme tehneet saavutettavuusarvion itse. Saavutettavuuden puutteita pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.
Puutteita on vielä seuraavissa vaatimuksissa: Sivuston kieltä ei ole määritetty suomeksi. Sivusto on asemoitu taulukkoon. Kuvien alt-teksteissä on puutteita.

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?


Kerro meille puutteista, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi: saavutettavuus@museovirasto.fi


Valvontaviranomainen


Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi


Teemme Museovirastossa jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tarjoamme myös tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Verkkosivuillamme on saatavissa useita yhteystieto-osoitteita ja voit asioida myös puhelimitse tai sähköpostitse.


Museoviraston yhteystiedot

 © Museovirasto